Graszoden Sint-Agatha-Berchem

Untitled Document

Grasmatten Sint-Agatha-Berchem

Bent u woonachtig in Sint-Agatha-Berchem en omgeving? Benader dan de hoveniers van Graszodenleggen.be. Voor slechts € 5,50 per m2 komen zij grasmatten van A-kwaliteit bij u in de tuin leggen. Het leggen van grasmatten is altijd inclusief een garantie van één seizoen. Bestelt u bij ons de grasmatten, dan bent u verzekerd van de laagste prijs, de hoogste kwaliteit en de juiste garantie en nazorg.

Neem eens een kijkje op de pagina Grasmatten Prijzen. Daar ziet u dat wij voor een kleine meerprijs ook uw oude gazon verwijderen en afvoeren. Besteed het uit. U krijgt dan een perfecte grasmat die op een deskundige manier is gelegd. Uw tuin ziet er voor het zomerseizoen weer keurig uit. U kunt in Sint-Agatha-Berchem al snel genieten van een nieuwe fraaie grasmat.

Grasmatten van A-kwaliteit

Graszodenleggen.be gebruikt alleen maar grasmatten van de allerbeste kwaliteit. Dat doen we ook voor onszelf, maar in eerste instantie doen we dat voor de klant. Omdat onze grasmatten een jaar lang met alle liefde en zorg zijn behandeld, garanderen wij grasmatten met een hoge groeidichtheid die vrij zijn van onkruid en ongedierte. Doordat de grasmatten een jaar hebben liggen wortelen op de akkers, zijn ze gezond en oersterk.

Waarom hebben onze grasmatten de A-kwaliteit?

  • Grasmatten zijn zeer goed bestand tegen een regelmatige betreding.
  • Grasmatten zijn vrij van onkruid en ongedierte.
  • Grasmatten hebben een fraaie donkergroene kleur.
  • Grasmatten zijn bestand tegen wekelijks maaien.
  • Door de gezonde wortels hechten de grasmatten snel in uw tuin.

Grasmatten laten leggen Sint-Agatha-Berchem

Dat de grasmatten van Graszodenleggen.be kwalitatief hoogstaand zijn, is inmiddels bekend. Maar de vraag is: wilt u de graszoden laten leggen in Sint-Agatha-Berchem of gaat u zelf aan de slag? Het leggen van grasmatten heeft behoorlijk wat voeten in de aarde. Met name de voorbereidende werkzaamheden zijn behoorlijk zwaar. Een redelijke fysieke conditie is daarom wel gewenst. De ondergrond dient te worden omgespit en ontdaan van alles wat er niet hoort (wortels, takken, stenen). Ook het egaliseren en walsen is in fysiek opzicht geen gemakkelijke opgave.

Wat zijn de werkzaamheden van Graszodenleggen.be?

  • Leveren grasmatten van A-kwaliteit
  • Verwijderen oude grasmat
  • Afvoeren oude grasmat
  • Deskundige grondbewerking
  • Vakkundig leggen van de grasmatten

Grasmatten prijzen Sint-Agatha-Berchem

Onze grasmatten van A-kwaliteit worden gelegd voor de laagste tarieven. Vanaf € 5,50 per m2 worden de dagverse grasmatten op een professionele wijze in uw tuin gelegd. Dat betekent dat wij ook de grondbewerking voor onze rekening nemen. U hoeft verder niets te doen. We willen slechts een tuin aantreffen waarin we de ruimte hebben om te werken. Het verwijderen van uw oude gazon verrichten we reeds vanaf € 2,75 per m2. Bent u benieuwd naar de prijzen die we voor u in Sint-Agatha-Berchem en omgeving hanteren? Kijk dan zeker eens op de pagina Grasmatten Prijs.

15 m² t/m 25 m²

Op aanvraag

Vraag aan!

26 m² t/m 50 m²

7,50
per m²

Vraag aan!

51 m² t/m 100 m²

6,50
per m²

Vraag aan!

101 m² t/m 200 m²

6,-
per m²

Vraag aan!

201 m² t/m 400 m²

5,50
per m²

Vraag aan!

401 m² > meer

Op aanvraag

Vraag aan!

Vrijblijvende offerte

Zit u nog in de oriënterende fase en weet u nog niet exact wat u wil? Benader de erkende hoveniers van Graszodenleggen.be. Van ons krijgt u een passend advies en een vrijblijvende offerte. Indien nodig komen wij ter plekke de locatie bekijken. Neem nu contact met ons op. Wie weet ligt uw nieuwe grasmat al over 3 weken te stralen in uw tuin.

Vrijblijvende offerte?


Graszoden


Oppervlakte m²

Soort grond


Gazonmest

Oud gazon verwijderen en afvoeren?

Vragen?