Garantie

Graag bieden wij u de garantie waar u recht op hebt. “Is dat nodig dan?” In principe niet, want onze grasmatten beschikken over de zogenoemde A-kwaliteit. Toch bieden wij u deze garantie uit voorzorg. Gewoon omdat wij weten dat de grasmatten die wij leveren van een voortreffelijke kwaliteit zijn. Ze hebben gedurende een jaar alle zorg gekregen die noodzakelijk is voor het realiseren van een goede kwaliteit.

Waarom is onze grasmat zo goed?

Hierboven meldden wij u al dat onze grasmatten een jaar lang zijn verwend. Met alle liefde zijn zij vertroeteld; zodoende is er een oersterke grasmat ontstaan. Deze grasmatten zijn dan ook vrij van onkruid, mos en andere grasziekten. Ze hebben de juiste hoeveelheid water gekregen en voldoende voedingsstoffen zijn toegevoegd. Het heeft ervoor gezorgd dat zij al die tijd onder de perfecte omstandigheden hebben kunnen wortelen. Binnen enkele weken liggen deze grasmatten wellicht bij u in de tuin.

Hoe lang krijg ik garantie?

Garantie krijgt u van ons voor drie maanden. We gaan er dan wel vanuit dat u de grasmat behandeld, gebruikt en betreedt zoals voorgeschreven. Mocht dan uiteindelijk toch een probleem ontstaan, dan komen de vakkundige hoveniers van Graszodenleggen.be graag naar u toe voor een inspectie. Voor zover mogelijk lossen we het probleem direct voor u op.

Maak een juiste keuze. Kies voor de sterke grasmatten van Graszodenleggen.be. Pas dan weet u zeker dat uw grasmatten geen onkruid en mos bevatten. U bent dan verzekerd van een sterke en kwalitatief hoogstaande grasmat. Twijfel niet. Probeer het uit. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur hebt u dan een persoonlijke offerte in uw mailbox.

Laatste Nieuws

Voltooide Projecten

Vrijblijvende offerte?


Graszoden


Oppervlakte m²

Soort grond


Gazonmest

Oud gazon verwijderen en afvoeren?

Vragen?